arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Zevkli bir katliam oyunu (shoot'em up mı ne denio işte ondan) download için tıkla sitesi için tıkla(ss falan var)[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 katliamın zamanı olmaz :P up ![hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 GTA + Postal = Crimsonland fena degil, arcade olmus biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Arcane kelimenin tam manasıyla hayatımı mahvettin. Oyundan kopamıyorum bir türlü. En son 48.000 yaptım. Survivalda henüz 30 dan yukarı çıkamadım ama. Skorlar nasıl sizde millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Biraz evvel 88.000 yaptım ve ekranda kırmızı büyük reaperlardan gördüm! En favori silahım sawed off shot gun. Sizlerden naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 up oyun çok ilgi görmüş ben daha pek beceremiyorum 17000 de bilgisayar takıldı :) survival çok zor oyun postalın postal dude vs aliens versiyonu :) Dralnu baya bi skor yaptıydı ama rakamsal olarak bilemicem... bi rifle var tam otomatik ve reload zamanı kısa, ayrıca minigun a yakın saydırıyor şu an favorim o[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 ben fullscreen oynuyorum grafikler sonuna kadar açık oyun belirli bi zamandan sonra takılıyor makina takılıyor reset atmak zorunda kalıyorum ???[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 40 küsür k yaptım max .. plasma shotgun ve plasma minigun baya eğlenceli .. bi de strat. guide da eleman fast shot için kötü fln demiş ama bakmayın her silahı rate of fire güzeli yapıo :)[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 galiba benim oyun level up olunca takılıo çözemedim bi silah var plasmalı bişe top atıo ama 3 lü 3lü hoş bişe[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 survival : 25 saniye career : 24 bin favori silah : plasmalı sawed-off shotgun[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 survival:29 sn. career:40 bin küsur favori silah: Shotgun Berserk cok komik ya önüne gelene çat koyuyo ßi tane:)[hline] ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaTiMo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 survival:37 sn. career:62000 favori silah: Flame[hline]Only the GOD can Judge me..! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 37 sn. ? bravo ! ben 25 yapıyorum :)[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 ya kafayı yemek üzereyim bi ağız tadıyla oynayamadım şu oyunu... takılıyor çat diye reset atmak zorunda kalıyorum..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 deli bişey bu 2 kişi oynayın birileriyle dehşet eğlence[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 gta dedim, gta 3 demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 harbi gta 1 in şehirde değil yeşillikte geçeni birde insan yerine yaratık olanı gibi birşey :)[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
payne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 galiba link i bozuk yüklenmio ![hline]Payne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 yo yükleniyor firewall warsa kapat[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Survival 33 saniye,career 60K Favori silah Sawed off shotgun[hline] "İnsanlardan herşeylerini almadığınız sürece onlar üzerindeki otoritenizi korursunuz.Ama bir adamın herşeyini çaldığınızda artık sizin otoriteniz altında değildir,tekrar özgürdür." Alexander Solzhenitsyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Bu arada yüksek skor yapabilmek için bloody mess ve lean man exp. machine perklerini almayı unutmayın :)[hline] "İnsanlardan herşeylerini almadığınız sürece onlar üzerindeki otoritenizi korursunuz.Ama bir adamın herşeyini çaldığınızda artık sizin otoriteniz altında değildir,tekrar özgürdür." Alexander Solzhenitsyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 32 survival, 42k career[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Anarchy Online: Quinth, [b]Quidvant, [b]Quidot, [b]Quitech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 kahretsin ya ben oynayamıyorum takılıo makina off... bu arada bi uyarı yapiiim hep xp veren bir perk var.. saniyeler geçerken xp alıosunuz sakın almayın.. çünkü gelen yaratık sayısı xp ile doğru orantılı olduğu için daha gebertemeden bi posta daha geliyor daha çabuk ölüyorsunuz..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Çabuk ölmek önemli değil sonuçta istediğin puanı alıosun.Hiç kimseyi öldürmesen bile ateş ede ede kaçarak bayaa puan kırabilirsin.[hline] "İnsanlardan herşeylerini almadığınız sürece onlar üzerindeki otoritenizi korursunuz.Ama bir adamın herşeyini çaldığınızda artık sizin otoriteniz altında değildir,tekrar özgürdür." Alexander Solzhenitsyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 olmuyor işte o kadar çok yaratık gelioki...[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar